Opleiding als Colour Me Beautiful adviseur voor kleuradvies, stijladvies en make-up advies!

Wil je opgeleid worden als een persoonlijke adviseur en vraagt een volledige cursus te veel van je tijd? Kies voor een cursus thuisstudie gecombineerd met aanvullende praktijkdagen.
Drie praktijkdagen voor de opleiding als kleuren en make-up adviseur voor mannen en vrouwen. Twee praktijkdagen voor de opleiding als stijl en make-up adviseur voor vrouwen. Als stijladviseur voor de man 1 dag extra.

De opleiding kan bij jou op locatie verzorgt worden. Je wordt persoonlijk opgeleid om samen met jou te ontdekken op welke manier jij je jezelf authentiek kunt ontwikkelen als Colour Me Beautiful adviseur. De prijs van de opleiding is 300 Euro per dag excl. BTW.

Vrouw maakt aantekeningen tijdens een les
Inclusief materialen, zoals persoonlijk kleurenpaspoort en een persoonlijk stijlwerkboekje voor jou.
Boeken zoals: Colour Me Beautiful, Image matters for men, Colour me slimmer, make-up manual. Seaosonal update, het manual met het Colour Me Beautiful concept, verschillende afbeeldingen logo, media panels, elk seizoen promo slides verbonden aan de mode voorjaar/ zomer en herfst/ winter, jouw adres en dienstverlening wordt toegevoegd aan de website www.colourmebeautiful.nl en aan colourmebeautifulshop en uiteraard  een certificaat!

Informatie: info@sandrabolten.nl