Virtueel advies

Bekijk de bijdrage van Colour Me Beautiful aan het RTL 4 programma Life is Beautiful 
Het idee van deze tekst is eerlijk gezegd om je op te vrolijken, een beetje vreugde te verspreiden, kleur aan het leven en jouw leven toe te voegen en je beter te laten voelen!

Nieuwsbulletins vertellen ons dat een groot deel van onze gemeenschap zich zoveel mogelijk heeft te onthouden van voortbewegen en zoveel mogelijk persoonlijk contact te vermijden, wat voor velen van ons volkomen ongekend is en wat spanning als gevolg kan hebben.

Daarom hebben we erover nagedacht om de hedendaagse technologie te gebruiken om met cliënten in contact te komen en virtueel persoonlijk advies te geven. Het maakt niks uit of je een liefhebber van Colour Me Beautiful bent en advies nodig hebt over welke je meest flatterende tinten zijn en voor het komende seizoen, of iemand die nieuw is in onze kleurrijke stijlvolle wereld en graag zou willen weten wat echt bij je past.

Wat de reden ook is, als je tijd over hebt, wellicht is het nu het juiste tijdstip om eens goed naar jezelf, je garderobe, accessoireslade (n) en make-uptas te kijken. Alleen al omdat de wereld om ons heen er op dit moment terughoudend uitziet, behalve de natuur omdat er van alles in bloei staat en dat gaat vanzelf. En toch is het beter om goed voor jezelf te blijven zorgen- zelfs als je thuis hebt te blijven. Aandacht blijven geven aan jezelf.

Diverse cosmetica-producten op een strakke manier getoond
Natuurlijk, wanneer COVID-19 eindelijk is getemperd, laten we hopen dat dit eerder dan later is; je als een zelfverzekerde vernieuwde jij kunt verschijnen en je met kleur en in stijl het zonnige seizoen in kunt stappen!

Je bent van harte welkom voor een persoonlijk online advies en/ of met een groep van maximaal 4 personen.
Adviesprijs 99,95 Euro voor kleur of stijladvies incl. kleurenpalet of stijlwerkboekje.

Ik wens je alle goeds toe, voor jou, je dierbaren en blijf met aandacht voor jezelf goed voor jezelf zorgen