Kun je donker haar lichter maken met blonde kleurstof?

Kleur je haar geleidelijk Om van bruin naar blond haar te gaan en om brunette lokken in het algemeen lichter te maken, je moet je basiskleur laten optillen met bleekmiddel. De American Academy of Dermatology (AAD) stelt voor om een kleurstof te kiezen in drie tinten van je natuurlijke kleur om de gezondheid van je manen te behouden. Kun je blonde haarverf aanbrengen op donker haar? Het proces van blond verven van bruin haar vereist bleken. Dus als je blonde haarverf rechtstreeks op bruin haar aanbrengt, krijg je niet het gewenste resultaat.

Het rechtstreeks aanbrengen van blonde haarverf op zwart haar resulteert niet in blond haar. De chemicaliën die in de blonde kleurstof aanwezig zijn, zullen alleen je haar beschadigen. De reden is het feit dat blonde haarverf pas in zwart haar doordringt als en tenzij je het bleekt. Je superdonkere haar veranderen in een blonde tint is een enorme transformatie.

De eerste stap om de beste blonde haarverf voor je donkere haar te vinden, is door je stylist te raadplegen. Probeer thuis nooit je haar te bleken of te verven. Het is misschien zo verleidelijk om wat geld te besparen en thuis je haar te verven, maar vertrouw ons als we nee gevoelig zeggen. Box dye is een one size fit voor alle denkbeeldige sprookjes die je niet het gewenste resultaat opleveren.

Het kiezen van je perfecte blonde tint is lang niet zo belangrijk als nazorg. Het is cruciaal dat u investeert in een shampoo en conditioner die uw pasgeboren blonde haar zal voeden. De juiste producten helpen je haar te neutraliseren en te hydrateren. Schrijf je nu in en ontvang exclusieve content via e-mail.

Het gebruik van blonde kleurstof op je donkere haar zal de kleur niet veranderen. Zie het als het gebruik van een gele stift op bruin papier - de kans is groot dat er niets zal verschijnen. Er is geen manier om je haar een lichtere kleur te geven, dan het al is. Hoewel je mogelijk kleurstof kunt gebruiken om halfbruin haar lichter te maken tot een donkerblonde tint, als je een donkerdere beginkleur hebt, loop je meer risico op een onbevredigend resultaat.

Gebruik voor blond gebleekt haar een specifiek paarse shampoo en voor haar dat lichter bruin is gebleekt, gebruik een blauwgetinte paarse shampoo. Van donker haar naar blond gaan is geen enkele afspraakreis en proberen je haar thuis te kleuren met in de winkel gekochte blonde haarverf wordt nooit aanbevolen. Ten eerste kunt u een verhelderende shampoo gebruiken in plaats van uw gewone shampoo om de donkere kleur uit uw haar te halen. Neem altijd de tijd voordat je naar je kapper gaat voor een afspraak als je je kleur wilt halen in de kapsalon.

Ten tweede, als je haar van wortel tot punt dezelfde kleur heeft, kun je proberen de kleur te verwijderen met Color Oops of Colourb4.Je beschadigt je haar echter door de chemicaliën in haarverf en loopt het risico te eindigen met droog, koperachtig, stroachtig haar. Gebruik natuurlijke haarverzorgingsproducten om je haar regelmatig te wassen en te conditioneren om het gezond en glanzend te houden. Dit oplichtende product helpt je gewoon om je haar geleidelijk lichter te maken of te versterken met een tot twee niveaus lichter. En je zult niet de ene dag na de andere kunnen gaan, je moet je haar de tijd geven tussen bleeksessies om een lichtere kleur te krijgen zonder het te ontdoen van de nodige oliën en vocht.

De Nutrisse Ultra Color tint B3 - Golden Brown is ontworpen om tot 3 niveaus lichter te maken zonder bleekmiddel. Het tweede is dat je moet weten welk type boxdye je gebruikt om je donkere haarkleur lichter te maken. Je zou kunnen denken dat je vriend met donkerbruin of blond haar een lichtbruine haarlook kan rocken terwijl je dat niet kunt. als je een nieuwe groei hebt en een blonde kleur op je hele hoofd gebruikt, zullen de wortels licht zijn en blijft de rest van het haar donker.