Waar is de beste plek om haarverf te kopen?

Vind je perfecte kleur voor het bijwerken van tinten of creëer een nieuwe look. De selectie van ULTA omvat root concealer, permanent %26 tijdelijke kleur, Four Reasons Color Mask · L'Oréal · Madison Reed · Redken. Allereerst waren al onze interviews met professionele haarstylisten en coloristen, en daarom raden ze natuurlijk allemaal aan om naar een gerenommeerde salon te gaan bij het kleuren van je haar. Ze begrijpen echter dat niet iedereen zich vaak een professionele behandeling kan veroorloven, en met bezorgdheid over COVID-19 hebben velen zich tot de thuisroute gewend.

Als je voor een levendige tint rood, blauw, paars of een andere regenboogtint wilt gaan, is een topmerk Arctic Fox, zoals aanbevolen door onze professionals. Het wordt bij Sally Beauty verkocht in verschillende tinten, wat ook een van de recs van Van Dam is. Test een nieuwe haarkleur of verfris degene die je hebt terwijl je strengen diep conditioneert met het innovatieve tijdelijke kleurafgevende masker van Moroccanoil, een GH Beauty Award-winnaar. Rode haarverf heeft de neiging snel te vervagen, dus je wilt een formule met een groot uithoudingsvermogen, en deze doet het lukken.

Nadat je de beste haarverf voor thuis hebt uitgekozen, zijn er een paar dingen die je wilt doen om je kleur zo lang mogelijk levendig en waar te houden. Permanente kleur houdt aan tot het uitgroeit, demi- of semi-permanent zal in de loop van een paar weken vervagen (meestal duurt het ongeveer 28 wasbeurten), terwijl tijdelijke haarverf alleen aanhoudt totdat je het uitwast. De permanente formule gaat gemakkelijk op je haar en voedt met druivenpitten, sheaboter en avocado-olie. Geweldig voor donkere haarkleuren en roodharigen, de kastanjebruine tint, Bourgondië, presteerde uitstekend in laboratoriumtests en bedekte grijstinten goed.

Deze kits bevatten een kamapplicator die het gemakkelijker maakt om de haarkleur rechtstreeks op het wortelgebied aan te brengen. Tenzij je een drastische verandering wilt of je haar een funky kleur wilt geven, probeer niets meer te kiezen dan twee tinten donkerder of lichter dan je natuurlijke haarkleur. Vul de meegeleverde markeerkwast met de formule en borstel het vervolgens door je haar van wortel tot punten. Of je nu wat geld wilt besparen of de salon niet kunt halen, we hebben de beste haarkleurmiddelen voor drogisterijen verzameld die het proberen waard zijn.

Ja, haarkleurformules van hoge kwaliteit voor thuis, zoals die hier worden aanbevolen, kunnen resultaten opleveren die gelijk zijn aan de haarkleur in de salon, inclusief grijsdekking, zeggen experts van GH Beauty Lab. Vervolgens beoordelen ze het kleurbehoud van elke haarverf gedurende een periode van vier weken met een reeks tests, waaronder 20 was- en droogcycli, zoals hieronder afgebeeld, en 10 uur blootstelling aan UV-licht. In een tijd dat naar de salon gaan niet alleen een gedoe is, maar ook beperkt kan zijn vanwege COVID-zorgen, velen nemen haarkleur letterlijk in eigen handen. Emma Seymour, Senior Product Analyst van het Good Housekeeping Institute, is een fan van het proberen van gedurfde haarkleuren en beveelt deze Lime Crime-formule aan, die wordt geleverd in een groot aantal levendige en unieke tinten.