Waar koop je de beste haarverf?

Allereerst waren al onze interviews met professionele haarstylisten en coloristen, en daarom raden ze natuurlijk allemaal aan om naar een gerenommeerde salon te gaan bij het kleuren van je haar. Ze begrijpen echter dat niet iedereen zich vaak een professionele behandeling kan veroorloven, en met bezorgdheid over COVID-19 hebben velen zich tot de thuisroute gewend. Als je voor een levendige tint rood, blauw, paars of een andere regenboogtint wilt gaan, is een topmerk Arctic Fox, zoals aanbevolen door onze professionals. Het wordt bij Sally Beauty verkocht in verschillende tinten, wat ook een van de recs van Van Dam is.

Het draait allemaal om veelzijdigheid met de Shrine Drop It haarkleurkit, die wordt geleverd in maar liefst 24 tinten. Afhankelijk van de haarkleur waarmee je begint en het aantal gebruikte formuledruppels, is er een breed spectrum aan tinten waarin je haar kan veranderen. De Kristin Ess Signature Hair Gloss (verkrijgbaar in 12 tinten) verhoogt niet alleen de levendigheid van je kleur, maar het zorgt er ook voor dat je haar gezond aanvoelt en er super glanzend uitziet. Het alkalische neutralisatiesysteem voegt een laagje broodnodige bescherming toe, waardoor wordt voorkomen dat mineralen uit hard water op je haar en hoofdhuid worden afgezet.

Om ervoor te zorgen dat niemand weet dat je net je haar hebt geverfd, raadt Monzillo aan om een beetje vaseline op en rond je haarlijnhuid te gebruiken om te voorkomen dat er kleurlijnen blijven plakken. Er is een goede reden waarom deze ammoniakvrije permanente haarverf van Revlon een hoog gemiddelde heeft van bijna 30.000 Amazon-shoppers. Deze haarkleur van Clairol Professional is geschikt voor maximaal 12 shampoos en is een veilig gateway-product voor beginners. Het goede nieuws is dat je je haarkleur kunt maken zonder ooit van huis te gaan met kleurstof in dozen die verkrijgbaar is bij de drogisterij.

Houd er rekening mee dat de meeste boxkits worden geleverd met 20 volume-ontwikkelaar, wat betekent dat de formule het haar precies één niveau lichter kan tillen dan waar je momenteel bent, wijst Monzillo erop. Haarkleurbedrijven hebben diagrammen en grafieken die laten zien welke kleur en ondertoon elke kleur biedt, legde Potempa uit. Revlon's Total Color Hair Color is een veganistische crèmeformule gemaakt zonder ammoniak, sulfaten, siliconen en ftalaten. Geschikt voor vrijwel elk haartype, van recht tot krullend tot strak opgerold, biedt deze formule met Hayley Williams een leuke, gepigmenteerde kleur die tot vier tot zes weken aanhoudt.

Huiskleur is buitengewoon moeilijk uit het haar te verwijderen zonder aanzienlijke schade aan te richten, zei Medearis. Om te gebruiken, meng de twee flesjes samen, schud zachtjes en breng het resulterende elixer over je haar aan. Dosso beveelt deze haarkleur aan, wat een geweldige semi-permanente optie is voor mensen die op zoek zijn naar grijsdekking. We hebben haarkits voor thuis onderzocht met formules die boordevol voedende ingrediënten zitten, je haar zacht en gezond houden en geen schade veroorzaken.

Permanente kleur houdt aan tot het uitgroeit, demi- of semi-permanent zal in de loop van een paar weken vervagen (meestal duurt het ongeveer 28 wasbeurten), terwijl tijdelijke haarverf alleen aanhoudt totdat je het uitwast. De permanente formule gaat gemakkelijk op je haar en voedt met druivenpitten, sheaboter en avocado-olie.