Wat is de beste haarverf die niet beschadigt?

De beste ammoniakvrije haarverf is absoluut Revlon Colorsilk Beautiful Color Permanent Hair Color. We vinden het leuk dat het verkrijgbaar is in een breed scala aan tinten en is samengesteld om je haar te voeden. Als u echter een semi-permanente optie wilt, kiest u voor Clairol Advanced Gray Solutions. In GH Beauty Lab-tests ontdekten experts dat Clairol Nice 'n Easy de beste keuze was voor licht haar en een zachtere, meer conditionerende formule heeft.

Hoewel alle merken die op blonde tinten zijn getest slechts gemiddeld (of slechter) scoorden voor het bedekken van grijs, viel Nice 'n Easy op door vervagingsbestendigheid en het behouden van zijn glans. In Lab-evaluaties scoorde het hoog voor het geven van een natuurlijke uitstraling, 79% van de testers zei dat het hun haar zacht en glanzend achterliet en 90% zei dat het geen irritatie veroorzaakte. De haarkleur komt ook in een enorm bereik van 50 tinten, van heel lichtblond tot extreem donkerblauwzwart. Gemakkelijk aan te brengen en liet het haar extreem zacht achter, zelfs zonder conditioner, meldde een tester.

Hoewel er geen manier is om PPD te vermijden, behalve te hopen dat u niet allergisch bent voor het ingrediënt, wordt box dye ook geconfronteerd met enkele andere veelvoorkomende problemen (schade veroorzaakt door bleekmiddel %26 ontwikkelaar is in alle gevallen bijna onmogelijk te vermijden). De permanente haarkleurgel van Herbatint is een fantastische natuurlijke optie die boordevol plantaardige ingrediënten zit die het haar voeden, zoals moerasschuim om lokken te hydrateren, walnootschil om kleur af te zetten en te intensiveren, rabarber om de levendigheid te verbeteren, en toverhazelaar om de hoofdhuid te beschermen. Ze geven ook real-life feedback over de resulterende haarglans, zachtheid en gladheid, evenals kleurvervaging gedurende vier weken na het aanbrengen. Ze hebben een reeks producten die goed met elkaar samenwerken, waaronder volledig bedekte haarkleuren, kleurconditioners om de kleur op zijn plaats te houden en kleursprays voor een nauwkeurigere toepassing.

Deze haarkleurkit van IGK wordt geleverd met alles wat je nodig hebt voor en na het werken aan je nieuwe 'do met producten zoals een kleurblokbarrièregel om te voorkomen dat kleurstof de huid rond je haarlijn en oren bevlekt, tot een vlekverwijderend reinigingsdoekje om bevlekte huid of werkoppervlakken op te ruimen. Als het gaat om haarverf die het haar niet beschadigt, hoef je geen keuzes op te offeren, dus bedenk wat je zoekt, of dat nu een permanente optie is die voor onbepaalde tijd meegaat, of een semi-permanente kleurstof die in vier tot zes weken uitspoelt. Met de innovatieve semi-permanente haarkleur is elke haarlok doordrenkt met een levendige uitbarsting van luxe kleuren zonder dat er agressieve chemicaliën zoals ammoniak, peroxide of alcohol nodig zijn. Gemaakt in een breed scala aan leuke en mooie kleuren, het is bedoeld om je normale dagelijkse conditioner te vervangen om een unieke haarkleur te behouden.

Salonbezoeken kunnen onmiskenbaar prijzig worden, maar gelukkig is het nog nooit zo eenvoudig geweest om thuis geweldige kleurstofresultaten te krijgen met minimaal risico op broosheid, breuk en droge lokken. Je kent kurkuma als een karakteristiek felgeel; dat is het soort kleur dat je aanbrengt, wanneer je wordt gefilterd door de natuurlijke kleur van je haar. De reden voor deze overtuiging is dat Sally's haarverf meer natuurlijke ingrediënten bevat en kan worden aangepast aan de behoeften van het individu. Gezien het feit dat ieders haar anders is, is het een goed idee om je lokken wat tijd te geven om aan te passen na een kleurstofbehandeling.

Garnier's permanente kleur, een toppresteerder in GH Beauty Lab-tests, is gemaakt zonder ammoniak en een hoge concentratie voedende olie, dus het is zacht voor haar dat is beschadigd door behandelingen zoals keratine of dunner wordende lokken.