Wat is de beste haarverf om te gebruiken?

Natural Instincts Demi-Permanente haarkleuring Clairol. We onderzoeken en testen al meer dan 120 jaar onafhankelijk producten. Als u via onze links koopt, kunnen we een commissie verdienen. Meer informatie over ons beoordelingsproces.

Het GH Beauty Lab test regelmatig haarverf thuis met zowel consumententesters als gecontroleerde laboratoriumtests. In het Lab verven wetenschappers monsters van mensenhaar in bruine, blonde, rode en zwarte tinten en evalueren ze de producten op hun grijze haardekking. Vervolgens beoordelen ze het kleurbehoud van elke haarverf gedurende een periode van vier weken met een reeks tests, waaronder 20 was- en droogcycli, zoals hieronder afgebeeld, en 10 uur blootstelling aan UV-licht. Daarna beoordelen experts elk monster op uiteindelijke grijsdekking, glans en lichtbestendigheid.

Kleurstoffen in dozen worden ook naar een panel van vrouwen in het hele land gestuurd die ze evalueren op factoren zoals gebruiksgemak en kleurprestaties, inclusief grijsdekking, kleurrijkdom, uniformiteit en nauwkeurigheid in vergelijking met de afbeelding op de doos. Ze geven ook real-life feedback over de resulterende haarglans, zachtheid en gladheid, evenals kleurvervaging gedurende vier weken na het aanbrengen. De meest recente haarkleurtest voor thuis van het GH Beauty Lab omvatte 180 consumententesters en 280 stalen van echt haar. In totaal hebben laboratoriumwetenschappers gekleurde haarmonsters 350 uur lang blootgesteld aan UVA-licht.

Allereerst waren al onze interviews met professionele haarstylisten en coloristen, en daarom raden ze natuurlijk allemaal aan om naar een gerenommeerde salon te gaan wanneer je je haar kleurt. Ze begrijpen echter dat niet iedereen zich vaak een professionele behandeling kan veroorloven, en met bezorgdheid over COVID-19 hebben velen zich tot de thuisroute gewend. Als je voor een levendige tint rood, blauw, paars of een andere regenboogtint wilt gaan, is Arctic Fox een topmerk, zoals aanbevolen door onze professionals. Het wordt bij Sally Beauty verkocht in verschillende tinten, wat ook een van de recs van Van Dam is.

Hoewel deze specifieke kit bedoeld is voor rootaanpassingen, kunt u rekenen op het volledige productassortiment van DPHUE voor een schone haarkleur thuis. Houd grijstinten op afstand met deze op crème gebaseerde kleur, geformuleerd zonder sulfaten (SLS en SLES) en parabenen, en een lage hoeveelheid ammoniak. Het vinkt ook de veganistische, dierproefvrije, recyclebare verpakkingen en glutenvrije dozen aan. Het draait allemaal om veelzijdigheid met de Shrine Drop It Hair Color Kit, die wordt geleverd in maar liefst 24 tinten.

Afhankelijk van de haarkleur waarmee je begint en het aantal gebruikte formuledruppels, is er een breed spectrum aan tinten waarin je haar kan veranderen. Niet alleen geeft de Kristin Ess Signature Hair Gloss (verkrijgbaar in 12 tinten) een boost aan de levendigheid van je kleur, maar het zorgt er ook voor dat je haar gezond aanvoelt en er super glanzend uitziet. Het alkalische neutralisatiesysteem voegt een laagje broodnodige bescherming toe, waardoor wordt voorkomen dat mineralen uit hard water op je haar en hoofdhuid worden afgezet. Alleen al in de afgelopen maand zijn de online zoekopdrachten naar haarkleur bijna verdubbeld, volgens gegevens van Google.

Misschien ben je een doe-het-zelf-verfveteraan, een salonliefhebber, een professionele stylist of ben je nieuw in de wereld van haarkleuring. Er zijn tal van haarkleurformuleringen, als je weet waar je moet zoeken, die hoger zijn aan de natuurlijke kant van het spectrum en daarom beter zijn voor je hoofdhuid, de planeet, en minder snel irritatie of een allergische reactie veroorzaken. Deze haarkleurkit van IGK wordt geleverd met alles wat je nodig hebt voor en na het werken aan je nieuwe 'do met producten zoals een kleurblokbarrièregel om te voorkomen dat kleurstof de huid rond je haarlijn en oren bevlekt, tot een vlekverwijderend reinigingsdoekje om bevlekte huid of werkoppervlakken op te ruimen. Celebrity haarkleurster Rita Hazan vertelde ons dat ze deze gemakkelijke root touch-up kit leuk vindt, die verkrijgbaar is in verschillende blonde en bruine tinten.

Zoek bij het zoeken naar de beste haarkleurmiddelen voor thuis naar opties die langdurige kleur bieden en gemakkelijk te gebruiken zijn. Met voedende ingrediënten zoals druivenpit en avocado-olie verzorgt deze haarverf de lokken zodat je haar de kleur beter opneemt en het langer meegaat. Als je klaar bent om de toezegging aan te gaan om je haar thuis te kleuren, zul je al snel merken dat je uitzoekt welke haarkleurset je moet krijgen. En hoewel de tinten geen grijstinten bedekken, zegt de mede-oprichter en professionele colorist Justin Anderson van het merk dat de diepe conditionering je haar geweldig zal laten aanvoelen.

Om te gebruiken, meng de twee flesjes samen, schud zachtjes en breng het resulterende elixer over je haar aan. We hebben stylisten, kappers en salonspecialisten geraadpleegd om meer te weten te komen over de beste manier om thuis kleuren te benaderen, inclusief hoe u kunt winkelen voor uw haartype en tips over enkele vaste haarkleurproducten die u kunt overwegen. Van neongroen tot opvallend roze, er is geen tekort aan heldere en gedurfde kleuropties uit de reeks semi-permanente haarkleurmiddelen van Arctic Fox. Vervolgens keek ze naar tientallen professionele haarkleurlijnen, verdiepte ze zich over ingrediëntenlijsten en verwees ze naar verschillende wetenschappelijke tijdschriften voordat ze op de definitieve selecties landde.

We spraken met professionele haarkleurspecialisten om aanbevelingen te krijgen voor de beste haarkleurmiddelen voor thuis en applicatietips, zodat je met een beperkt budget de look kunt krijgen die je wilt. .