Wat is een goede haarverf om thuis te gebruiken?

Beste permanente haarkleur voor thuisL'Oréal Paris Superior Preference Fade-Defying +Shine Permanente haarkleur. Madison Reed Radiant haarkleurset. Wella Color Charm permanente gel haarkleur. Lime Crime Unicorn Hair Volledige dekking.

We onderzoeken en testen al meer dan 120 jaar onafhankelijk producten. Als u via onze links koopt, kunnen we een commissie verdienen. Lees meer over ons beoordelingsproces. Het GH Beauty Lab test regelmatig haarverf thuis met zowel consumententesters als gecontroleerde laboratoriumtests.

In het Lab verven wetenschappers monsters van mensenhaar in bruine, blonde, rode en zwarte tinten en evalueren ze de producten op hun grijze haardekking. Vervolgens beoordelen ze het kleurbehoud van elke haarverf gedurende een periode van vier weken met een reeks tests, waaronder 20 was- en droogcycli, zoals hieronder afgebeeld, en 10 uur blootstelling aan UV-licht. Daarna beoordelen experts elk monster op uiteindelijke grijsdekking, glans en lichtbestendigheid. Kleurstoffen in dozen worden ook naar een panel van vrouwen in het hele land gestuurd die ze evalueren op factoren zoals gebruiksgemak en kleurprestaties, inclusief grijsdekking, kleurrijkdom, uniformiteit en nauwkeurigheid in vergelijking met de afbeelding op de doos.

Ze geven ook real-life feedback over de resulterende haarglans, zachtheid en gladheid, evenals kleurvervaging gedurende vier weken na het aanbrengen. De meest recente haarkleurtest voor thuis van het GH Beauty Lab omvatte 180 consumententesters en 280 stalen van echt haar. In totaal hebben laboratoriumwetenschappers gekleurde haarmonsters 350 uur lang blootgesteld aan UVA-licht. Allereerst waren al onze interviews met professionele haarstylisten en coloristen, en daarom raden ze natuurlijk allemaal aan om naar een gerenommeerde salon te gaan bij het kleuren van je haar.

Ze begrijpen echter dat niet iedereen zich vaak een professionele behandeling kan veroorloven, en met bezorgdheid over COVID-19 hebben velen zich tot de thuisroute gewend. Als je voor een levendige tint rood, blauw, paars of een andere regenboogtint wilt gaan, is een topmerk Arctic Fox, zoals aanbevolen door onze professionals. Het wordt bij Sally Beauty verkocht in verschillende tinten, wat ook een van de recs van Van Dam is. Hoewel deze specifieke kit bedoeld is voor het bijwerken van de wortels, kunt u rekenen op het volledige productassortiment van DPHUE voor een schone haarkleur thuis.

Houd grijstinten op afstand met deze op crème gebaseerde kleur, geformuleerd zonder sulfaten (SLS en SLES) en parabenen, en een lage hoeveelheid ammoniak. Het vinkt ook de veganistische, dierproefvrije, recyclebare verpakkingen en glutenvrije dozen aan. De haarkleur komt ook in een enorm bereik van 50 tinten, van heel lichtblond tot extreem donkerblauwzwart. Er zit geen ammoniak, PPD, resorcinol of peroxide in deze plantaardige haarkleurgel, die ook niet hoeft te worden gemengd voor gebruik.

Dit gezegd hebbende, er zijn enkele dingen die u kunt doen om het verven van uw haar thuis zo veilig mogelijk te maken, van de gebruikte ingrediënten tot het proces van verven en de kleur die u kiest. Brown adviseert om de permanente haarkleur van DPhue te gebruiken als je je hele haardos wilt kleuren. Deze veganistische haarkleur voor thuis is net zo goed, zo niet beter dan veel van de conventionele dooskleurstoffen op de markt. Het geeft effectief semi-permanente kleur aan steil, golvend, krullend en krullend haar en verhoogt de vitaliteit van het haar volgens het merk.

Deze eenvoudig aan te brengen formule aanbevolen door Valdes geeft het haar een levendige, dimensionale kleur die eruitziet alsof je net uit een high-end salon bent gestapt. De formule werkt om je huidige haarkleur te verbeteren en zal je haar net zo zacht en glanzend maken als dat van de Jenner-zussen. De Made for You Custom Hair Color van eSalon is een service op maat waarmee u een kleurenkit speciaal voor u kunt laten maken. Als je alles uit de kast wilt halen met je haarkleur (à la Hailey Bieber), dan is dit het merk voor jou.

In plaats van door elk gangpad van de drogisterij te dwalen en te raden welke kleur het beste bij u past, werkt eSalon aan het maken van een haarverfkit die het beste bij u past. Als je op zoek bent naar haarkleur voor thuis die verder gaat dan je basisbereik van blond tot brunette, veel verder dan Manic Panic is de naam om te onthouden.