Wat is het veiligste type haarverf?

Herbatint is een van de veiligste haarkleurmerken die er trots op is de meest natuurlijke permanente haarkleurgel te zijn, vrij van ammoniak en andere agressieve chemicaliën. De producten zijn gemaakt met kruidenextracten die uw lokken en hoofdhuid voeden en beschermen. Als je zwanger bent, kleur dan niet tijdens je eerste trimester, zegt colorist Marie Robinson, die eigenaar is van populaire salons in New York en Miami, en blijf indien mogelijk de hele zwangerschap weg van kleuring op de hoofdhuid. Toch is de kleurstof volledig permanent, super levendig en prijst 100% grijsdekking, altijd een pluspunt, vooral op donkerder haar.

Tijdens haar 15 jaar toonaangevende klinische en consumententests bij Good Housekeeping heeft ze toezicht gehouden op beoordelingsinhoud in talloze schoonheidscategorieën, waaronder haarkleurproducten; ze heeft ook R% 26D-ervaring tijdens een periode van zeven jaar bij Unilever U. Het voegt variatie toe, het is leuk en voor velen is het een manier om bedek dat grijze haar dat met de leeftijd gepaard gaat. Omdat de FDA weinig transparantie vereist als het gaat om haarkleurformules en etikettering, zijn de prikkels voor bedrijven (zowel „natuurlijk als niet) om hun handelingen op te ruimen er gewoon niet. Je kunt je haar thuis verven zonder het te beschadigen door een product als pure henna te gebruiken zonder toevoegingen.

Hoewel deze permanente multi-tonale haarverf ammoniak in zijn formule bevat, hebben een groot aantal Amazon-recensenten erop aangedrongen dat dit een uitstekende keuze is voor het creëren van subtiele highlights, zonder toevlucht te hoeven nemen tot het gebruik van schadelijker bleekmiddel. Henna is er in verschillende kleuren en is gemakkelijker te controleren dan sommige andere soorten huisstervende plantaardige technieken, zoals koffie of thee. Verpakt in chique, gigantische pompflessen, ziet deze set super voedende botanische haarbenodigdheden er fantastisch uit onder de douche of bij het bad. Houd er bij het zoeken naar de minst schadelijke haarverf rekening mee dat zowel bleekmiddel als ammoniak de neiging hebben om ruw te zijn op strengen.

Minder echte haarverf en meer een wortelbedekking, het is geschikt voor mensen die hun haar al hebben gekleurd maar een bijwerking rond de wortels willen. PPD kan ook fatale anafylactische reacties veroorzaken die zelfs kunnen optreden als u slaagt voor een patchtest, zelfs als u al jaren dezelfde haarkleur gebruikt zonder nadelige gevolgen, of, omgekeerd, als het de eerste keer is dat u ooit haarkleur hebt geprobeerd. We hebben ook meer gedetailleerde informatie toegevoegd aan de koopgids en veelgestelde vragen om het vinden van veilige, niet-giftige haarkleurmiddelen nog gemakkelijker te maken voor lezers. Gezondheidsdeskundigen suggereren dat u uw risico op kanker kunt verminderen door na verloop van tijd minder haarverf te gebruiken of door uw haar niet te verven totdat het grijs begint te worden.

De medische detective doorzocht gepubliceerde studies en sprak met experts om de waarheid over het kleuren van haar te ontwarren. Ik heb donkerbruin haar en het zorgt ervoor dat mijn haar er goudbruin uitziet in de zon, eigenlijk lijkt het erop dat ik highlights heb waar ik een fortuin voor heb betaald.