Welke beste haarkleur voor bruine ogen?

Ga voor intense donkere kleuren zoals donkerbruin en gitzwart. Dit zal je bruine ogen echt doen knallen. Als je levendige kleuren wilt proberen, ga dan voor pasteltinten in blauw, rood, roze, paars en groen. Kleuren met rode, bordeauxrode en kastanjebruine hints kunnen je bruine ogen echt naar voren brengen, 4 dagen geleden Branch iets verder uit de brunette-familie met een leuke, rijke kastanjebruin.

Deze look is geweldig voor bruine ogen die neigen naar meer honing, hazelaar en olijf, zegt Rez. Met klassieke bruine ogen zei Bennett dat er geen limiet is omdat de kleur vrij universeel is. Je kunt experimenteren met roodbruin, goudbruin en warm karamelbruin om het contrast met je ogen naar voren te brengen. Zowel Rita als Feisal zijn het erover eens dat honingblond perfect is voor mensen met bruine ogen.

Haarkleur voor meisjes met donkerbruine ogen moet iets zijn tussen donkere kastanje en zwartbruin. Kies in ieder geval een tint die koel van kleur is. Als je bruine of warme lichtbruine ogen hebt, is de kans groot dat je een warme huidskleur hebt. Omdat warme huidtinten er het beste uitzien in combinatie met warme haarkleuren, kiest u tinten die u complimenteren, zoals warm, kastanjebruin, toffeekleuren en honingblondines.

De gouden ondertonen van deze warme bruine haarkleuren helpen de kleur van je ogen naar voren te brengen en ze te laten stralen. Evenzo zullen kastanjebruin en karamel ook je ogen complimenteren. Misschien wilt u wel of niet koele tinten blond vermijden, vooral platina- en zilverblondines, omdat ze niet altijd werken met bruine oogkleur. Als je een van die meisjes bent met mooie goudbruine of bruine bruine ogen, moet je warme haartinten overwegen, zoals honing of goudblond.

Probeer de roze en rode ondertonen van je huid te complimenteren met kleuren zoals ijzige blondines, violette rode en mokkabroontjes. Als je donkere huid echter warm is, probeer dan kleuren zoals mahonie, esdoornbruin en toffee om de warme abrikozenondertonen van je huid naar voren te brengen. De basis van deze brunette bevindt zich in de donkerste bruine categorie, zegt Rez, en een vleugje kaneel- en espresso-highlights breken de kleur op en voegen dimensie toe. Hoewel uw huidskleur een cruciaal hulpmiddel is om de beste haarkleur voor u te vinden, vergeet dan niet uw oogkleur.

Als je een vergelijkbare huidskleur hebt met een donkerbruine natuurlijke haarkleur, probeer dan balayage of babylights in honing om de lichtere kleur te testen. De beste kleur om grijstinten te bedekken, hangt af van de tint van je haar, hoeveel grijs haar je hebt, en of je een warme of koele huid hebt. Eerlijk gezegd zijn de ogen niet het eerste waar haarstylisten naar kijken wanneer ze haarkleuren aanbevelen aan klanten, maar de basiskleurentheorie suggereert dat het ook geen kwaad kan om rekening te houden met je oogkleur. Bruine, natuurlijk gebruinde en Europese huidtinten hebben de neiging warmer te zijn dan een bleke huid en zien er daarom beter uit met rijke, warme haarkleuren.

Gouden tint is een geweldige haarkleur voor bruine ogen voor alle meisjes die niet kunnen kiezen tussen blonde en bruine kleurstoftinten. Als je een warme bleke huid en gekleurde ogen hebt, overweeg dan om warme blondines en lichtbruine, honing- en kastanjetinten te proberen, evenals rood of zwart haar. Als je een koele huidskleur hebt met natuurlijk zwart haar, maar een kleur wilt uitproberen, ziet een tint paars, bordeauxrood of aubergine er prachtig uit. Tinten bruin en blond zijn de meest populaire haarkleuren omdat ze de meest universeel flatterende, gemakkelijk toegankelijk zijn, en er is zoveel variatie binnen die kleurenspectrums.

Doe inspiratie op voor je volgende salonafspraak door te kijken naar voorbeelden van beroemdheden van de beste haarkleuren voor bruine ogen die voor je liggen.