Welke haarkleur is het beste in de salon?

Als het gaat om salonbehandelingen, is de beste professionele haarkleurlijn Wella Illumina Permanent Creme Hair Color. Verkrijgbaar in 36 tinten, de door colorist aanbevolen formule is zacht, veelzijdig en laat het haar oh zo glanzend achter. Welke haarkleurmerken gebruiken professionals over de hele wereld? Je bent bij ons aan het juiste adres. Van Pravana tot Paul Mitchel tot het beroemde merk Elgon in Italië, de topkeuzes van professionele stylisten vind je hier.

Vertrouw niet meer op drogisterijmerken, waarom doe je dat niet? Wees lief voor die mooie lokken van je. De kleurproducten van Paul Mitchell bestaan pas sinds 1980, maar ze hebben al snel een enorme impact gehad in de wereld van professionele haarkleur. Het merk is ook geliefd vanwege de weigering om op dieren te testen. Mensen met een gevoelig haar of hoofdhuid, grijs haar of wit haar; ervaar uitstekende resultaten met Paul Mitchell-kleurproducten.

De recente explosie van fantasiehaarkleuren vereiste een professioneel haarkleurmerk. In 2004 stapte Pravana op het bord. Elke keer dat je roségoud, gedurfd turkoois of olievlek haar ziet, zit Pravana's Chroma Silk Vivids-lijn er waarschijnlijk achter. Het merk Elgon werd voor het eerst opgericht in 1970 in Milaan, Italië.

In feite wordt de haarkleur daar nog steeds gemaakt. Het merk wordt geprezen om de kwaliteit en kwantiteit van zijn product, dat een laag ammoniakgehalte heeft en grijs haar opmerkelijk goed bedekt. Redken kleurproducten zijn zacht voor het haar, maar ze produceren intense, langdurige resultaten. Na het gebruik van dit merk krijg je geen droog haar.

Professionals zijn er ook dol op vanwege het lookbook op de website van Redken, dat dient als kleurinspiratie. Simpel gezegd, als het gaat om salonkleur vs. Box dye, het is altijd het beste om je haar in de salon te laten kleuren door een professional. Salonformules beter voor je haar, en als je een pro-colorist aanbrengt, zorgt het ook voor de beste resultaten.

Wanneer je consequent professionele haarkleur krijgt, formuleert iemand zorgvuldig de schaduw om zo min mogelijk schade aan te richten en onderzoekt hij regelmatig je lokken om ervoor te zorgen dat ze gezond blijven. „Wanneer je besluit om blond of rood fluweel te gaan, bedenkt diezelfde stylist de beste manier om de vorige kleur op te tillen of je over te zetten naar de nieuwe tint”, legt Issa uit. Professionele haarkleur, ook wel salonhaarverf genoemd, is anders dan de haarkleur van uw thuiswinkel in de winkel gekochte haarkleur. In de winkel gekochte haarkleur is bedoeld als one-size-fits-all, bedoeld om te werken aan haar variërend van donkerbruin tot lichtblond.

Meestal zijn deze speciale haarkleuren beter geschikt om grijs haar te bedekken, omdat ze rekening houden met de unieke structuur van grijs haar. Deze haarkleurkit van IGK wordt geleverd met alles wat je nodig hebt voor en na het werken aan je nieuwe 'do met producten zoals een kleurblokbarrièregel om te voorkomen dat kleurstof de huid rond je haarlijn en oren bevlekt, tot een vlekverwijderend reinigingsdoekje om bevlekte huid of werkoppervlakken op te ruimen. Vraag warme highlights aan in plaats van meer zomerse champagne of platina voor haar zoals dat van Reese Witherspoon, zegt Rita Hazan, een colorist van beroemdheden in New York City, die aangepaste tinten heeft gemaakt voor celebs als J. Dan is er haarverlichting met bleekmiddel, dat reageert met de melanine in het haar door het melaninemolecuul te oxideren, het natuurlijke pigment te verwijderen en het kleurloos te maken.

Een essentiële kleurafstotende blauwe shampoo om koperachtige oranje tinten te versterken en te neutraliseren in geaccentueerd, balayaged of natuurlijk bruin haar. Jerami Brown, een colorist bij Shin Salon in Los Angeles, houdt van deze haarkleurlijn van L'Oréal omdat ze veel opties, duidelijke instructies en ingrediënten van de hoogste kwaliteit hebben. Bovendien heeft grijs haar de neiging om koelere pigmenten gemakkelijker te absorberen, terwijl warmere pigmenten worden afgewezen, zodat asachtige tinten te koel kunnen lijken op grijs haar. Hoewel de producten bedoeld zijn om je natuurlijke kleur op te fleuren, maken ze je haar ook gezonder en levendiger.

De beste haarkleur voor thuis hoeft je lokken niet te beschadigen en het hoeft ook de bank niet te breken. Professionele haarkleur is veiliger en gezonder voor je haar omdat het niet voldoet aan een one-size-fits-all-methode, die geen rekening houdt met de specifieke behoeften van je haar en je haar vaak ernstig kan beschadigen. Als je van nature gitzwart haar hebt en boxdye bij de wortels gebruikt om grijstinten te bedekken zonder dat feit met je stylist te delen, is de kans groot dat ze een uitdagender tijd zullen hebben om dat pigment uit je haar te tillen. De karamel en kastanjebruine balayage highlights die het gezicht van Priyanka Chopra omlijsten, voegen licht en dimensie toe aan haar haar.

Een essentiële kleurafstotende blauwe conditioner om te helpen bij het versterken en verwijderen van koperachtigheid in geaccentueerd, balayaged en natuurlijk bruin haar. Dan weet je niet alleen wat er op je haar aan de hand is, maar leer je misschien genoeg om thuis je kleur te doen. .