Welke haarkleur is het beste om thuis te gebruiken?

Beste permanente haarkleur voor thuisL'Oréal Paris Superior Preference Fade-Defying +Shine Permanente haarkleur. Madison Reed Radiant haarkleurset. Wella Color Charm permanente gel haarkleur. Lime Crime Unicorn Hair Volledige dekking.

Wie raadt het nog meer aan? Cosmopolitan koos ook voor Schwarzkopf Keratin Color Intense Caring Color. Hoewel deze specifieke kit bedoeld is voor het bijwerken van de wortels, kunt u rekenen op het volledige productassortiment van DPHUE voor een schone haarkleur thuis. Houd grijstinten op afstand met deze op crème gebaseerde kleur, geformuleerd zonder sulfaten (SLS en SLES) en parabenen, en een lage hoeveelheid ammoniak. Het vinkt ook de veganistische, dierproefvrije, recyclebare verpakkingen en glutenvrije dozen aan.

Allereerst waren al onze interviews met professionele haarstylisten en coloristen, en daarom raden ze natuurlijk allemaal aan om naar een gerenommeerde salon te gaan bij het kleuren van je haar. Ze begrijpen echter dat niet iedereen zich vaak een professionele behandeling kan veroorloven, en met bezorgdheid over COVID-19 hebben velen zich tot de thuisroute gewend. Als je voor een levendige tint rood, blauw, paars of een andere regenboogtint wilt gaan, is een topmerk Arctic Fox, zoals aanbevolen door onze professionals. Het wordt bij Sally Beauty verkocht in verschillende tinten, wat ook een van de recs van Van Dam is.

In plaats van door elk gangpad van de drogisterij te dwalen en te raden welke kleur het beste bij u past, werkt eSalon aan het maken van een haarverfkit die het beste bij u past. Je grijstinten zijn verdwenen en je haar zal echt ontzettend zacht zijn (dankzij het inula-bloemextract in de formule). Nadat u uw online consult heeft ingevuld, mengt een professionele colorist uw perfecte tint voordat deze naar u wordt verzonden met specifieke instructies voor de toepassing. Als je haarkleur een opfrissing kan gebruiken, maar je wilt, weet je, je haar daarbij niet ernstig beschadigen, dan wil je misschien kiezen voor deze formule voor thuis.

Dit is voor velen een geliefd merk, inclusief parken, die onthulde dat haar TikTok-beroemde zwart-rode look te danken was aan het gebruik van de veganistische haarkleur, verkocht bij Sally Beauty. Als je klaar bent om de toezegging te doen om je haar thuis te kleuren, zul je al snel merken dat je erachter komt welke haarkleurset je moet krijgen. Box dye kan je niet alleen professioneel ogende resultaten geven, maar de formules zijn ook niet hard, wat betekent dat ze je hoofdhuid niet verbranden, je blootstellen aan intense geuren of je haar fragmentarisch achterlaten. U kunt ze ondersteunen door te betalen voor een consult en zij kunnen u ondersteunen door ervoor te zorgen dat u de juiste kleur en formule voor uw haar kiest.

Als je op zoek bent naar een all-over, meer permanente haarkleur die ook betaalbaar is, pak dan de Natural Instincts-collectie van Clairol. Hieronder vindt u zeven van de beste natuurlijke haarkleurmiddelen voor resultaten op salonniveau in het comfort van uw eigen huis. Hoewel ze deze nooit persoonlijk heeft gebruikt, raadt Schaudt de haarkleurkits van Madison Reed aan om thuis in te kleuren vanwege de gedetailleerde vragenlijst die overeenkomt met de grote verscheidenheid aan kleuren van het merk. Aangedreven door 60% conditionerende oliën, is Olia haarverf vrij van ammoniak om levendige kleuren en glanzend haar te garanderen, ongeacht welke van de 30 trendy tinten je kiest.

Deze veganistische haarkleur voor thuis is net zo goed, zo niet beter dan veel van de conventionele dooskleurstoffen op de markt. Maar wat gebeurt er als een product zo essentieel als haarverf wordt gemaakt met natuurlijke ingrediënten? We hebben kleurstof nodig om onze wortels te bedekken en ons naar onze zomerdoelen te brengen, ruimte voor fouten is vrij klein. Met kleuren variërend van felroze tot diep violet, gaat deze semi-permanente haarkleur vier tot zes weken mee. Het is doordrenkt met keratine, een eiwit dat werkt om de beschermende cuticula van het haar te versterken, om breuk en gespleten haarpunten te voorkomen.