Welke haarkleur is het beste voor mij?

Vind direct je perfecte haarkleur met onze Hair Color Quiz en krijg haarkleuren die geschikt zijn voor je unieke haar, Tuscany Brown 6NGV · Medium Neutral Brown · Torino Brown - 5NA. Als je licht haar hebt, probeer dan goudblond, honingblond, licht karamel, koper of aardbeiblond. Als je haar donker is, voeg dan wat dimensie toe met warme bruine tinten zoals mahonie of kastanje, of ga voor gouden of karamelkleurige highlights. Deze donkerbruine tint is een tijdloze kleur die veelzijdig genoeg is om bij elke huidskleur en kapsel te passen.

Je kunt deze look ook een gevoel van dimensie toevoegen met highlights. Donkerblonde of goudbruine highlights zijn een geweldige toevoeging. Als je een echt universele kleur nodig hebt die je het hele jaar door kunt bijhouden, dan is deze klassieke bruine tint de beste keuze voor jou. Voeg goudbruine tinten toe aan je manen om dimensie en de illusie van volume aan je haar toe te voegen.

Als je jezelf blijft afvragen wat de beste haarkleur voor mij is en niet kunt beslissen, probeer dan neutrale highlights. Laat het grootste deel van je kleur natuurlijk achter en maak alleen de uiteinden lichter voor een subtiele haarkleurverandering die een grote impact heeft. Zoek in plaats daarvan naar kleuren die zowel koele als warme tinten kunnen aanvullen voor het meest flatterende effect. Blijf uit de buurt van „uitersten” - platinablond, gitzwart, zilver, enz.

Bovendien is het van cruciaal belang om uw haar te behandelen, omdat het kwetsbaarder kan worden en meer kan worden blootgesteld aan hitteschade na het gebruik van haargereedschap. Als je een haarkleur nodig hebt die out of the box maar niet te fel is, kies dan voor deze kleurrijke en creatieve haarkleur. Als je niet van de intensiteit van het kleurverloop van de klassieke ombré houdt, probeer dan de sombré. Laat je inspireren door nieuwe ideeën voor haarkleuren, de nieuwste trends in de salon en vind de tinten die bij je passen.

Als je eenmaal weet welk kleurenspectrum het beste bij je past, kan het een revolutie teweegbrengen in alles, van je haar, je handtas en zelfs je wereld. Houd rekening met deze seizoensgebonden huidskleurveranderingen om een kleur te kiezen die je het hele jaar door flatteert - of wees voorbereid om enkele veranderingen aan te brengen als je huidskleur fluctueert. Als je kinky krullen hebt zoals hierboven, moet je er altijd voor zorgen dat je ze hydrateert en aanvult na een grote haarverfbeurt. Draag dit haar echter aan de uiteinden van je manen, als je brutaler wilt gaan, draag deze stijl dan verspreid over je manen.

Haarkleuren die u moet vermijden, zijn onder meer asymmetrische tinten, rood met blauwe of paarse ondertonen, of ijzige tinten blond of diepbruin. Als het gaat om het kiezen van een haarkleur en -tint, zal uw professionele kleurspecialist u helpen de perfecte mix voor u te vinden, want het vinden van de haarkleur die het beste bij u past, is altijd hun eerste prioriteit. Deze combinatie van verschillende tinten blauw en groen is de perfecte combinatie voor het ultieme zeemeerminhaar. Je haar rood kleuren betekent in wezen dat je vaker all-over kleuronderhoudsafspraken nodig hebt - niet alleen rootaanpassingen - wat tijd kost en duur kan worden.

De meest onderhoudsvriendelijke „natuurlijke kleuren zijn roodtinten omdat rood pigment razendsnel vervaagt.