Welke haarkleur van het bedrijf is het beste?

Wie raadt het nog meer aan? Cosmopolitan koos ook voor Schwarzkopf Keratin Color Intense Caring Color. We onderzoeken en testen al meer dan 120 jaar onafhankelijk producten. Als u via onze links koopt, kunnen we een commissie verdienen. Meer informatie over ons beoordelingsproces.

Talrijke tinten, vooral donker haar zoals brunettes en rood van Clairol's populaire demi-permanente drogisterijkleur, maakten indruk op het GH Beauty Lab in evaluaties. In laboratoriumtests bood de ammoniakvrije kleurstof thuis een gelijkmatige dekking, liet het haar zichtbaar glanzend achter en was lichtbestendig wanneer het werd gebruikt om grijze lokken te bedekken. In tests van GH Beauty Lab ontdekten experts dat Clairol Nice 'n Easy de beste keuze was voor licht haar en een zachtere, meer conditionerende formule heeft. Hoewel alle merken die op blonde tinten zijn getest slechts gemiddeld (of slechter) scoorden voor het bedekken van grijs, viel Nice 'n Easy op door vervagingsbestendigheid en het behouden van zijn glans.

In Lab-evaluaties scoorde het hoog voor het geven van een natuurlijke uitstraling, 79% van de testers zei dat het hun haar zacht en glanzend achterliet en 90% zei dat het geen irritatie veroorzaakte. De haarkleur komt ook in een enorm bereik van 50 tinten, van heel lichtblond tot extreem donkerblauw-zwart. Gemakkelijk aan te brengen en liet het haar extreem zacht achter, zelfs zonder conditioner, meldde een tester. Het GH Beauty Lab test regelmatig haarverf thuis met zowel consumententesters als gecontroleerde laboratoriumtests.

In het Lab verven wetenschappers monsters van mensenhaar in bruine, blonde, rode en zwarte tinten en evalueren ze de producten op hun grijze haardekking. Vervolgens beoordelen ze het kleurbehoud van elke haarverf gedurende een periode van vier weken met een reeks tests, waaronder 20 was- en droogcycli, zoals hieronder afgebeeld, en 10 uur blootstelling aan UV-licht. Daarna beoordelen experts elk monster op uiteindelijke grijsdekking, glans en lichtbestendigheid. Kleurstoffen in dozen worden ook naar een panel van vrouwen in het hele land gestuurd die ze evalueren op factoren zoals gebruiksgemak en kleurprestaties, inclusief grijsdekking, kleurrijkdom, uniformiteit en nauwkeurigheid in vergelijking met de afbeelding op de doos.

Ze geven ook real-life feedback over de resulterende haarglans, zachtheid en gladheid, evenals kleurvervaging gedurende vier weken na het aanbrengen. De meest recente haarkleurtest voor thuis van het GH Beauty Lab omvatte 180 consumententesters en 280 stalen van echt haar. In totaal hebben laboratoriumwetenschappers gekleurde haarmonsters 350 uur lang blootgesteld aan UVA-licht. Het draait allemaal om veelzijdigheid met de Shrine Drop It Hair Color Kit, die wordt geleverd in maar liefst 24 tinten.

Afhankelijk van de haarkleur waarmee je begint en het aantal gebruikte formuledruppels, is er een breed spectrum aan tinten waarin je haar kan veranderen. Niet alleen geeft de Kristin Ess Signature Hair Gloss (verkrijgbaar in 12 tinten) een boost aan de levendigheid van je kleur, maar het zorgt er ook voor dat je haar gezond aanvoelt en er super glanzend uitziet. Het alkalische neutralisatiesysteem voegt een laagje broodnodige bescherming toe, waardoor wordt voorkomen dat mineralen uit hard water op je haar en hoofdhuid worden afgezet. Hun haarkleurkits zijn over het algemeen gemaakt van natuurlijke ingrediënten, waardoor je een glanzende uitstraling van je haar krijgt.

Kleuren zijn over het algemeen afgeleid van fruit en bloemenoliën, wat gezond is voor je haar en je de beste look en glans geeft. Net als in de salon creëren de professionele kleurspecialisten van eSalon een haarkleur op maat, speciaal voor u en uw haarbehoeften, die vervolgens naar uw deur wordt verzonden voor toepassing thuis. Een ander groot voordeel van dit merk is het gebruik van kleinere stervende moleculen dan andere merken, wat echt veel betekent om je haar te kleuren. Matrix is een in de VS gevestigd merk in de haarkleurindustrie en ze zetten zich in om de beste haarkleur te bieden.

De vrouw achter Beyonce's meest levendige blonde haarmomenten heeft toevallig haar eigen gelijknamige collectie, toegewijd om ons gewone stervelingen de kans te geven om net zo levendig te zijn als Queen Bey. De formule tilt het haar niet op of maakt het lichter, maar zet in plaats daarvan een wasbeurt pigment af terwijl het wordt gevoed met een mix van sheaboter, kokosolie en avocado-olie. Color Wow's Root Cover Up, een viervoudig Best of Beauty Award-winnaar voor de beste worteldekking, is een steunpilaar op het bureau en de badkamerbalie van Allure executive beauty director Jenny Bailly omdat het grijzen in een mum van tijd bedekt. De Britse haarexpert en stylist Alan Howard Frieda richtte in 2002 zijn eigen salon- en haarbehandelingsproducten op.

Hoewel haarkleuring thuis een geweldige manier kan zijn om geld te besparen en de levensduur van uw kleur te verlengen tussen salonbezoeken, zijn er gevallen waarin het bezoeken van een professional de veiligste en meest kosteneffectieve is- effectieve keuze op lange termijn. Om er zeker van te zijn dat niemand weet dat je net je haar hebt geverfd, raadt Monzillo aan om een beetje vaseline op en rond je haarlijnhuid te gebruiken om te voorkomen dat er kleurlijnen blijven plakken. De meegeleverde Power Shimmer Conditioner sluit de kleur af voor een gladde, geconditioneerde en gezonde look. Clairol's gepatenteerde Color Care permanente crème conditioneert binnen elke stap voor een volledige, betrouwbare dekking, geen grijstinten achter.

Deze thuisoplossing is ook heel gemakkelijk aan te brengen en u kunt de gewenste kleurtint kiezen uit de beschikbare 19 tinten voor de levendige glans van uw haar. Walnoot- en arganolie zijn twee basiselementen van dit kleurmerk die helpen om je haar te laten glanzen en de gladde en zijdeachtige textuur te geven. .