Welke haarverf bevat de minste chemicaliën?

Als je volledig chemicaliënvrij wilt gaan, is een pure kleur op henna-basis, zoals de Rainbow Research Henna haarkleur (te bekijken bij Amazon), echt de enige optie. Dat gezegd hebbende, de Biolage Haircolor (te bekijken bij Sleek Shop) is onze topkeuze, gebruikt ook minimale ingrediënten en is ergens van 82% tot 100% plantaardig. Khadi is een haarverzorgings- en beautymerk dat zich richt op Ayurveda-formules die gezondheid, welzijn en schoonheid in balans brengen. Alle khadi natuurlijke haarkleuren zijn natuurlijk en veganistisch.

Ze bevatten geen chemische toevoegingen of synthetische ingrediënten zoals siliconen, ammoniak en peroxide. Ze zijn ontwikkeld volgens Europese cosmetica-normen en geproduceerd volgens traditionele Ayurvedische methoden. Khadi richt zich op het gebruik van natuurlijke ingrediënten van Indiase coöperaties. Hun plantaardige haarkleuren worden alleen gemaakt met planten en kruiden.

Tijdens de productie haalt Khadi pigmenten uit de planten in een complex, meerstaps proces. Deze natuurlijke pigmenten verven het haar effectief en zacht. Deze natuurlijke kleurstoffen zijn geweldig voor mensen met een gevoelige hoofdhuid of huid. Hoewel deze specifieke kit bedoeld is voor het bijwerken van de wortels, kunt u rekenen op het volledige productassortiment van DPHUE voor een schone haarkleur thuis.

Houd grijstinten op afstand met deze op crème gebaseerde kleur, geformuleerd zonder sulfaten (SLS en SLES) en parabenen, en een lage hoeveelheid ammoniak. Het vinkt ook de veganistische, dierproefvrije, recyclebare verpakkingen en glutenvrije dozen aan. De haarkleurbedrijven kunnen wegkomen door te zeggen dat ze „PPD-vrij zijn” omdat PTD en PTDS technisch gezien verschilchemicaliën zijn. Bedankt voor het delen, heb je gehoord van Deity Color Shampoo Het is een shampoo, dus het enige wat je hoeft te doen is overschakelen van het gebruik van je gewone shampoo naar Deity en het kleurt je haar.

Recente bloedonderzoeken hebben gevaarlijk hoge niveaus van chemicaliën aangetoond en aangezien ik mijn haar om de paar weken laat kleuren, moet ik een zeer goede salon in Londen vinden die producten met minder chemicaliën kan gebruiken. Maar vrees niet, natuurlijke haarkleurmiddelen kunnen net zo effectief - en minder irriterend - zijn dan traditionele dooskleuren. Bestaat uit biologische kruidenextracten die een zachte, gevoelige huidgeschikte formule creëren, de Herbatint Permanent Haircolor Gel is vakkundig gemaakt om grijstinten te bedekken en je haarkleur te transformeren zonder het gebruik van ammoniak, alcohol of parabenen. Je kunt een beetje product in de flessen mengen, net genoeg om alleen de wortels te doen, waardoor je haar droog wordt en je chemische belasting wordt verminderd.

Maar wees niet bang - we hebben het onderzoek voor je gedaan en enkele van de beste natuurlijke haarkleurmiddelen - en zelfs biologische haarkleurmiddelen - geselecteerd die er zijn. Voornamelijk gebaseerd op planten zoals henna en indigo, zoals Saach Organics, is dit een van de beste volledig organische haarkleurmiddelen die er zijn. De formule van hun natuurlijke haarkleurmiddelen maakt gebruik van premium gecertificeerde biologische kruiden om een plantaardige haarkleur te creëren die zelfs helpt om problemen zoals roos, droogheid en vroegtijdige vergrijzing op te lossen. Maar als u meer dan 70% grijs haar heeft en een zwarte of donkerbruine tint probeert te bereiken, moet u twee pakketten met producten kopen.

Omdat haarverf veel giftige chemicaliën bevat, is het logisch dat er nadelen kunnen zijn aan deze gepigmenteerde kleuren in een tube. Kijk in plaats daarvan naar producten waarvoor de haarkleur niet hoeft te worden opgetild, zoals semi-permanente of tijdelijke kleurstoffen. Maar bedekt deze haarverf de witte draden? Ik zeg dat ik een 31-jarige man ben en ik heb haarkleur zwart of discreet zwart. Ze bieden een normale lijn haarkleur, alleen voor mensen met geen of weinig grijs haar, en ook een „Color the Grey” -kleurenlijn, dat is een proces in twee stappen, dus een beetje meer werk, maar werkt heel goed op grijstinten.

Deze omvatten rozemarijn, cinchona en walnootschillen, ze brengen allemaal zachtjes een natuurlijke, levendige kleur aan je haar.