Welke professionele haarverf is het beste?

Welke haarkleurmerken gebruiken professionals over de hele wereld? Je bent hier aan het juiste adres. Van Pravana tot Paul Mitchel tot het beroemde merk Elgon in Italië, de topkeuzes van professionele stylisten vind je hier. Vertrouw niet meer op drogisterijmerken, waarom doe je dat niet? Wees lief voor die mooie lokken van je. De kleurproducten van Paul Mitchell bestaan pas sinds 1980, maar ze hadden al snel een enorme impact in de wereld van professionele haarkleur.

Het merk is ook geliefd vanwege de weigering om op dieren te testen. Mensen met gevoelig haar of hoofdhuid, grijs haar, of wit haar; ervaar uitstekende resultaten met Paul Mitchell-kleurproducten. De recente explosie van fantasiehaarkleuren vereiste een professioneel haarkleurmerk. In 2004 stapte Pravana op het bord.

Elke keer dat je roségoud, gedurfd turkoois of olievlek haar ziet, zit Pravana's Chroma Silk Vivids-lijn er waarschijnlijk achter. Het merk Elgon werd voor het eerst opgericht in 1970 in Milaan, Italië. In feite wordt de haarkleur daar nog steeds gemaakt. Het merk wordt geprezen om de kwaliteit en kwantiteit van zijn product, dat een laag ammoniakgehalte heeft en grijs haar opmerkelijk goed bedekt.

Redken kleurproducten zijn zacht voor het haar, maar ze produceren intense, langdurige resultaten. Na het gebruik van dit merk krijg je geen droog haar. Professionals zijn er ook dol op vanwege het lookbook op de website van Redken, dat als kleurinspiratie dient. Een van de beste manieren om de kleur van je haar te behouden, is door een kleurafgevende shampoo en conditioner te gebruiken.

En voor degenen die bang zijn om hun eigen haar te doen, zeggen meerdere Amazon-recensenten dat het gemakkelijk te gebruiken en aan te brengen is. Ontdek waarom deze vrouwen met heel verschillende haarproblemen trouwens ontdekten hoe belangrijk het is om hun stylisten te vragen om Wella Professionals-kleur te gebruiken. Het GH Beauty Lab test regelmatig haarverf thuis met zowel consumententesters als gecontroleerde laboratoriumtests. De beste haarkleurmiddelen voor thuis van beproefde haarkleurmerken gaan mee tijdens regelmatig wassen, blootstelling aan de zon en regelmatig gebruik van hete gereedschappen om glanzend, gezond en levendig te blijven.

In Lab-evaluaties scoorde het hoog voor het geven van een natuurlijke uitstraling, 79% van de testers zei dat het hun haar zacht en glanzend achterliet en 90% zei dat het geen irritatie veroorzaakte. Dat was het jaar waarin het de allereerste crèmekleurstof creëerde, die al snel zijn status als een van de beste professionele haarkleurmerken ter wereld versterkte. In het Lab verven wetenschappers monsters van mensenhaar in bruine, blonde, rode en zwarte tinten en evalueren ze de producten op hun grijze haardekking. Tenzij een professional de kleur op je haar aanbrengt, gaan beide haarkleuren meestal even lang mee.

Salonformules beter voor je haar, en het aanbrengen van een pro-colorist zorgt ook voor de beste resultaten. Ze ging naar AD Hair Studio aan de Upper East Side, wetende dat ze haar wortels wilde bijwerken, maar geen idee had dat ze zou vertrekken nadat ze haar nieuwe go-to-stylist had gevonden (en het onderliggende probleem met haar verkleurde haar). Semi-permanente haarkleur mag alleen worden gebruikt voor het verfrissen van vervaagde uiteinden en het toevoegen van glans, het bedekt geen enkel percentage grijs haar of liftkleur. Sla ook de andere topopties en de koopgids met nuttige informatie niet over om u naar de perfecte salonhaarverf te leiden.

Als je dat laatste probeert te bereiken, raadt Mazzei aan om te kiezen voor een semi-permanente kleurstof in plaats van een permanente kleurstof, omdat deze laatste veel harder is voor je lokken. Net als in de salon creëren de professionele kleurspecialisten van eSalon een haarkleur op maat, speciaal voor u en uw haarbehoeften, die vervolgens naar uw deur wordt verzonden voor toepassing thuis.