Zal blonde haarverf donker haar lichter maken?

Kun je blonde haarverf aanbrengen op donker haar? Het proces van blond verven van bruin haar vereist bleken. Dus als je blonde haarverf rechtstreeks op bruin haar aanbrengt, krijg je niet het gewenste resultaat. Het rechtstreeks aanbrengen van blonde haarverf op zwart haar resulteert niet in blond haar. De chemicaliën die in de blonde kleurstof aanwezig zijn, zullen alleen je haar beschadigen.

De reden is het feit dat blonde haarverf pas in zwart haar doordringt als en tenzij je het bleekt. Je superdonkere haar veranderen in een blonde tint is een enorme transformatie. De eerste stap om de beste blonde haarverf voor je donkere haar te vinden, is door je stylist te raadplegen. Probeer thuis nooit je haar te bleken of te verven.

Het is misschien zo verleidelijk om wat geld te besparen en thuis je haar te verven, maar vertrouw ons als we nee gevoelig zeggen. Box dye is een one size fit voor alle denkbeeldige sprookjes die je niet het gewenste resultaat opleveren. Het kiezen van je perfecte blonde tint is lang niet zo belangrijk als nazorg. Het is cruciaal dat u investeert in een shampoo en conditioner die uw pasgeboren blonde haar zal voeden.

De juiste producten helpen je haar te neutraliseren en te hydrateren. Schrijf je nu in en ontvang exclusieve content via e-mail. Om van bruin naar blond haar te gaan en om brunette lokken in het algemeen lichter te maken, moet je je basiskleur laten optillen met bleekmiddel. De American Academy of Dermatology (AAD) stelt voor om een kleurstof te kiezen in drie tinten van je natuurlijke kleur om de gezondheid van je manen te behouden.

Het pigment in dit soort kleurstof is over het algemeen overal van lichtblond tot donkerblond. Als het wordt aangebracht op donkerder haar, zal het nog steeds goed lichter worden, maar het kan uw haar niet voldoende versterken, waardoor het gebruik van een aparte toner daarna nodig is. Dit is als een minder schadelijk dubbel proces, en je haar kan worden afgezwakt met een milde semi- of demi-permanente kleurstof om het risico op schade verder te verminderen. Als je haar eerder gekleurd is, zal er iets later wat informatie en links naar enkele van mijn andere relevante artikelen zijn om je te helpen daar omheen te plannen, omdat het een moeilijkere situatie is.

Verlicht tot goudoranje voor donkerblond (meestal goud met een tintje oranje), tot goud voor middelblond, tot geel voor lichtblond, tot lichtgeel voor heel lichtblond, of tot lichtgeel voor platina. Je kunt ze het beste op lichter haar gebruiken voor een blond resultaat, of je kunt ze gebruiken zoals je deed voor een lichter bruin van donkerder haar. Het belangrijkste is dat ze je leren over de juiste thuiszorg om je pas blonde lokken er wekenlang fris uit te laten zien. Hierna wordt een koele toon weer aan je haar toegevoegd om een deel van die ongewenste warmte te neutraliseren en je de kleur te geven die je echt wilt.

Je kunt een beetje askleur mengen in de exacte tint die je wilt verminderen om de tonificerende kracht te verminderen of alleen askleurstof gebruiken voor het meest intense toningeffect. Schade zou geen groot probleem moeten zijn, want je haar is al bijna blond en je hoeft het niet te veel lichter te maken. Kleurstof kan alleen zo sterk worden gemaakt, op dat moment is bleekmiddel effectiever als je een betere verlichting nodig hebt. Ik heb een semi-permanente kleur op mijn haar en het is donkerbruin en wil teruggaan naar mijn natuurlijke kleur vies blond.

Bijvoorbeeld, als je lengtes lichtblond zijn (Level), gebruik dan zeer lichte asblonde kleurstof (9A), om je wortels te versterken. Je wilt misschien geen asblond haar, maar de kleur die je gebruikt zal uiteindelijk niet het resultaat zijn vanwege de manier waarop haarkleuring werkt. Dit oplichtende product helpt je gewoon om je haar geleidelijk lichter te maken of te versterken met een tot twee niveaus lichter. Hoe vaak je het proces moet herhalen, hangt af van hoe donker je haarkleur is en hoeveel je het wilt verlichten.

Anders, voel je vrij om een high lift te gebruiken, maar houd er rekening mee dat je daarna misschien apart moet kleuren met een andere kleurstof.