Wat is de beste haarverf voor beschadigd haar?

Als je meestal terugdeinst om je haar thuis te onderhouden, kan het vinden van de juiste producten het minder een ontmoedigende taak maken. Meer dan 1.900 klanten gaven dit product een vijfsterrenbeoordeling vanwege de ongecompliceerde formule en kleurgepigmenteerde kleurstoffen. Deze ammoniak- en parabenenvrije natuurlijke haarverf is doordrenkt met verzorgende ingrediënten zoals kokosolie en aloë vera. Het biedt een grijze dekking die tot zes weken aanhoudt en is gemaakt met schaduwspecifieke botanische ingrediënten die werken om de kleur van de kleurstof te verbeteren om u krachtigere resultaten te geven.

Het bevat aloë vera en kokosolie, die je haar zullen voeden tijdens het kleurproces, aangezien kokosolie goed is voor beschadigd haar. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe verandering of gewoon een snelle oplossing nodig hebt om je wortels of grijze haren te bedekken, je hoeft geen professional te zoeken om de haarkleur van je dromen te krijgen. Let op de richtlijnen op de doos die het eindresultaat op verschillende basiskleuren laten zien, en zorg ervoor dat het ook zo goed mogelijk overeenkomt met je natuurlijke haar. Er is een goede reden waarom deze ammoniakvrije permanente haarverf van Revlon een hoog gemiddelde heeft van bijna 30.000 Amazon-shoppers.

Haarkleurbedrijven hebben diagrammen en grafieken die laten zien welke kleur en ondertoon elke kleur biedt, legde Potempa uit. Coloristen rekenen een premie voor hun diensten omdat ze professionals zijn; ze kennen de ins en outs van haarkleur meer dan de gemiddelde persoon. Dus nu weet je, als je haar op zijn minst middelmatig gezond is en je je kleur maar anderhalve maand wilt bijwerken, moet je voor permanente kleurstof gaan. Bijna 4.400 geverifieerde Amazon-recensenten gaven deze kleurstof voor thuis een perfecte vijfsterrenbeoordeling, waarbij één recensent opmerkte dat het je lokken niet uitdroogt.

De kit bevat ook een ampul met druivenpitolie die u rechtstreeks in uw verfmix kunt gieten voor nog meer verrijking. De meeste haarkleurmiddelen voor thuis zien er meestal donkerder uit op echt haar in vergelijking met de afbeelding op de voorkant van de doos, voegde Mazzei eraan toe. Thuis je haar kleuren kan intimiderend zijn, vooral als je je zorgen maakt over het beschadigen van je haar.