Welke haarverf gebruiken de meeste professionals?

Als het gaat om salonbehandelingen, is de beste professionele haarkleurlijn Wella Illumina Permanent Creme Hair Color. Verkrijgbaar in 36 tinten, de door colorist aanbevolen formule is zacht, veelzijdig en laat het haar oh zo glanzend achter. Welke haarkleurmerken gebruiken professionals over de hele wereld? Je bent hier aan het juiste adres. Van Pravana tot Paul Mitchel tot het beroemde merk Elgon in Italië, de topkeuzes van professionele stylisten vind je hier.

Vertrouw niet meer op drogisterijmerken, waarom doe je dat niet? Wees lief voor die mooie lokken van je. De kleurproducten van Paul Mitchell bestaan pas sinds 1980, maar ze hadden al snel een enorme impact in de wereld van professionele haarkleur. Het merk is ook geliefd vanwege de weigering om op dieren te testen. Mensen met gevoelig haar of hoofdhuid, grijs haar, of wit haar; ervaar uitstekende resultaten met Paul Mitchell-kleurproducten.

De recente explosie van fantasiehaarkleuren vereiste een professioneel haarkleurmerk. In 2004 stapte Pravana op het bord. Elke keer dat je roségoud, gedurfd turkoois of olievlek haar ziet, zit Pravana's Chroma Silk Vivids-lijn er waarschijnlijk achter. Het merk Elgon werd voor het eerst opgericht in 1970 in Milaan, Italië.

In feite wordt de haarkleur daar nog steeds gemaakt. Het merk wordt geprezen om de kwaliteit en kwantiteit van zijn product, dat een laag ammoniakgehalte heeft en grijs haar opmerkelijk goed bedekt. Redken kleurproducten zijn zacht voor het haar, maar ze produceren intense, langdurige resultaten. Na het gebruik van dit merk krijg je geen droog haar.

Professionals zijn er ook dol op vanwege het lookbook op de website van Redken, dat als kleurinspiratie dient. Het voordeel van het verven van je eigen haar met professionele haarverf boven dooskleur zit niet in de tijd dat de kleur aanhoudt, maar in de schade die je vermijdt met het gebruik van de professionele kleur. Beschuit wordt vaak gebruikt om het ombre-effect te creëren, wat een van de redenen is waarom het wordt geclassificeerd als een professioneel haarkleurmerk. Ze is nu terug naar haar natuurlijke voorgrijze haarkleur (en pronkt er trots mee op kantoor en geeft iedereen haar FOMO).

Hoewel Khadi geen levendigere en leukere tinten heeft zoals andere merken, doen ze natuurlijke kleurstoffen uitzonderlijk goed. Dat gezegd hebbende, het gebruik van een professionele demi-permanente haarverf gaat niet zo lang mee als permanente kleurstof in de dooskleur. Tenzij een professional de kleur op je haar aanbrengt, gaan beide haarkleuren meestal even lang mee. Er is een breed scala aan kastanjebruine haarkleuren beschikbaar, variërend van diep roodbruin tot warme gingers.

Deze merken bieden een breed scala aan kleuren, tinten en tonen om uit te kiezen, waardoor het gemakkelijk is om de perfecte tint voor je haar te vinden. Tenzij je de kleur professioneel laat aanbrengen, is je haar meestal qua kleur afgestemd op beide kleuren. Als je natuurlijke haarkleur licht is, ga dan voor een tint met dezelfde tint of iets lichter dan je natuurlijke kleur. Een meerderheid van het haar is al pigmentvrij, dankzij een combinatie van pigmenten die samenvloeien om een nieuwe kleurtint te creëren.

Pravana ChromaSilk Vivids Creme Haarkleur is een levendige crèmekleur die de fijnste details van het haar benadrukt. Voordat u op pad gaat om uw favoriete professionele haarkleur te kopen, moet u rekening houden met enkele factoren. Met elk van deze methoden krijg je een iets andere look, en ze zijn een geweldige manier om te experimenteren met nieuwe haarkleuren zonder veel geld uit te geven. Er zijn geen agressieve chemicaliën in deze haarkleur, waaronder titaniumdioxide, ammoniak, parabenen, resorcinol, ftalaten, gluten, SLS of andere agressieve chemicaliën.