Zal blonde haarverf mijn haar bleken?

Het pigment in dit soort kleurstof is over het algemeen overal van lichtblond tot donkerblond. Als het wordt aangebracht op donkerder haar, zal het nog steeds goed lichter worden, maar het kan uw haar niet voldoende versterken, waardoor het gebruik van een aparte toner daarna nodig is. Dit is als een minder schadelijk dubbel proces, en je haar kan worden afgezwakt met een milde semi- of demi-permanente kleurstof om het risico op schade verder te verminderen. Haarkleur thuis is superhandig, maar blond worden kan lastig zijn.

Meestal vereist het blond verven van je haar het gebruik van bleekmiddel om je haar lichter te maken voordat je blonde kleurstof kunt aanbrengen. Om nog maar te zwijgen, hoe donkerder je startkleur (en de blonder die je wilt gaan), hoe meer sessies er nodig zijn om de gewenste tint te bereiken. Als je bijvoorbeeld een drastische kleurverandering wilt aanbrengen, je wilt van zwart haar naar platinablond haar gaan, kun je dat vaak het beste aan de professionals overlaten. Ik zou echter serieus adviseren om het niet goedkoop te doen.

Het enige dat enger is dan je haar helderwit bleken, is het ergens doen waar niet de juiste zorg voor nodig is. Hoewel het product technisch gezien het haar van elke diepte lichter maakt, kan het je een te warm resultaat geven als je niet oppast. Een goede vuistregel is dat als je veilig iets kunt eten of drinken, het je haar niet lichter maakt. Bij lang haar zoals het jouwe kan het grootste probleem oneffenheden zijn, dus hoe sneller en consistenter je kleurstof aanbrengt, hoe beter de resultaten zullen zijn.

Als je tevreden bent met de lift en het is gewoon die warmte die zich in de loop van de tijd ontwikkelt die je zorgen baart, is de beste optie om tussen het verven door te kleuren. Het korte antwoord is dat bij een roodachtig oranje kleur je haar waarschijnlijk ongeveer een niveau 4 - 5 is, en een hoge lift kan dit naar een donkerdere tint blond brengen (geen platina of lichte tinten zijn waarschijnlijk omdat het daar meestal niet sterk genoeg voor is wanneer het zo donker op haar wordt gebruikt). Ze werkten aan mijn haar, maar tilden het slechts 1-2 tinten lichter op, om nog maar te zwijgen van het feit dat ik afgelopen december hoogtepunten (hele kleine) kreeg. Dit laatste is absoluut de beste optie als je van nature donker haar hebt of veel warmte in je haarkleur.

Bijvoorbeeld, als je lengtes lichtblond zijn (Level), gebruik dan zeer lichte asblonde kleurstof (9A), om je wortels te versterken. Ten eerste kunt u een verhelderende shampoo gebruiken in plaats van uw gewone shampoo om de donkere kleur uit uw haar te halen. Hij gelooft dat het echte werk van een succesvolle haarstylist voortkomt uit passie en liefde voor kappers. Blonde haarkleurmiddelen zoals L'Oréal Paris Superior Preference in Golden Blonde, L'Oréal Paris Superior Preference Fade-Defying Shine Permanente haarkleur in licht roodachtig blond en L'Oréal Paris Féria in Ultra Pearl Blonde zullen het meeste doen om uw teint aan te vullen.

Dit wordt over het algemeen bereikt door uw natuurlijke kleur lichter te maken met haarbleekmiddel en vervolgens ongewenste tinten zoals oranje en geel te neutraliseren met een demi-permanente of permanente toner om een schoon en natuurlijk ogend resultaat te produceren. Ik ging de beste week terug en liet de rest van mijn haar bleken omdat ik de ombré niet meer wilde en de bovenkant van mijn haar zo geelachtig blond bleek, de onderkant was niet gebleekt omdat het al de gewenste kleur had, en de rest van mijn haar werd oranjeachtig.